It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...
 

Game IP :: 83.252.144.255


our own coop maps we run on the server.

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> x-fi linux blaha, kompilera mera...
kennabira
post Oct 23 2008, 09:26 AM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



jeha tydligen inte det lättaste att installera X-fi drivisen man får kompilera om linux kärnan och sedan kompilera x-fi drivrutinen. datorn ha tuggat i 15min nu med kärnan o ser ut typ så här :P
Attached image(s)
Attached Image
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 23 2008, 09:33 AM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



jag passade givetvis på att kompilera om annat i kärnan med när jag ändå var igång.
tex ställde in kärnan på att passa enbart till min opteron processor istället för generic...
plockade även bort en massa onödigt trams som körs...så datorn bör bli lite kvickare om jag lyckas med kompileringen förstås :P

jeje faktumet e att du ska nog va glad att du inte har ett x-fi kort...e alltså en del jobb att få igång det.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 23 2008, 10:14 AM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



uppdatering nr1 :P


Attached image(s)
Attached Image
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
piff
post Oct 23 2008, 10:52 AM
Post #4


strange ideas!!
***

Group: Root Admin
Posts: 1,482

Country:sweden



du har inget ljud + att du har skit i papperskorgen tongue1.gif tongue1.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 23 2008, 11:40 AM
Post #5


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



ok lol well men ljud har jag nu men hrmhrrm host harkl...hrrm
har ingen 3d grafik nu :P blööörk x-fi drivisen pajade nvidia restricted drivisen.

happ installerade om den...nope hepp.
installerade drivisen på nvidias hemsida nope hepp...

ja där e jag just nu :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 23 2008, 12:53 PM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



jehapp den drivrutinen verkar inte alls vilja med nvidia...så jaa jeer opp!
för mycket jobb


men men fick ju en fint kompilerad kärna iallafall :D
slänger in det vanliga ljudkortet igen.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 23 2008, 13:53 PM
Post #7


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



jehapp tror jag löste problemet...lol en kabel hadde fastnat i grafikortsfläkten så den snurrade ej :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
piff
post Oct 23 2008, 17:13 PM
Post #8


strange ideas!!
***

Group: Root Admin
Posts: 1,482

Country:sweden



QUOTE (puff @ Oct 23 2008, 14:53 PM) *
jehapp tror jag löste problemet...lol en kabel hadde fastnat i grafikortsfläkten så den snurrade ej :P




eeeeeh ?? hehehehehe bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif bootyshake.gif clapping.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
piff
post Oct 25 2008, 08:21 AM
Post #9


strange ideas!!
***

Group: Root Admin
Posts: 1,482

Country:sweden



volymer på skrivbord

terminal -->
gconf-editor

apps -> nautilus -> desktop

tongue1.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kennabira
post Oct 29 2008, 01:39 AM
Post #10


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 88

Country:sweden



lol trodde du menade ljudvolumer :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
piff
post Oct 29 2008, 11:51 AM
Post #11


strange ideas!!
***

Group: Root Admin
Posts: 1,482

Country:sweden



hehehe tongue1.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
« Next Oldest · Chitt-Chatt · Next Newest »
 

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th July 2020 - 15:16 PM